Læskærm til altanen

Det smarte ved en læskærm til altanen er ikke alene beskyttelse mod sol eller regn. Det er også en opgradering af ens privatliv. Læskærme til altanen kan fås både som stationære eller som stativ, der kan flyttes efter behov. Her kan du læse om de mange spændende muligheder.

Derfor er en læskærm god at have

Vil du også undgå nysgerrige blikke på din altan og samtidig opnå beskyttelse mod vin og sol, så er en læskærm en optimal løsning. En læskærm til altanen kan fastmonteres direkte på altanen ved hjælp af stropper. Den kan også fås i form af et stykke stof, polyester eller plastic der er spændt ud mellem to pæle. Herpå kan der monteres sidesejl for endnu mere afskærmning. Denne type læskærme står frit på altanen og er lidt højere.

Forskellige type læskærme

En læskærm til altanen kan også være i form af en rulle på muren, der kan rulles ud og ind over altanen. Det giver optimal beskyttelse mod regn og sol. Bor man i en mindre lejlighed er det vidunderligt med grundig beskyttelse mod sol, da det kan være medhjælpende til at holde temperaturen nede i lejligheden. Om sommeren vil man opleve at det her helt uundværligt med en læskærm til altanen.

For eksempel kan man købe en læskærm i mørk polyester, der kan opstilles med eller uden sidesejl. Den måler 160cm i højden, hvilket giver optimal afskærmning. Her bagved kan man sole sig topløs, hvis man skulle have lyst til det. Om aftenen kan man sætte sig til rette bag ved skærmen med en god bog og en kop the og nyde den friske brise fra altanen helt uden at skulle udsættes for nysgerrige blikke fra naboer.

Noget for enhver pris

Læskærme fås i flere prisklasser. Den klassiske model er lavet af vandfast polyester spændt ud mellem to pæle. Ønsker man en stationær læskærm, kan man vælge mellem den permanente der fastmonteres direkte på altanen. Disse fås i både polyester, stål eller plastic. Som den mest effektive men også dyreste løsning, fås læskærme som fastmonteres på muren og som kan rulles ind og ud enten manuelt eller elektrisk. Dette er den ultimative luksus for en altan hvor der kan nydes mange lækre stunder.

admin