Læskærm til camping

Det er lækkert at tage på campingferier. Men i den danske sommer kan vejret være lunefuldt og derfor er det rart at være rustet med en læskærm. Læskærme specielt designet til camping fås i praktiske fold-ud løsninger i flere forskellige størrelser. Alle beskytter grundigt mod sol og vind og nysgerrige blikke.

En læskærm er et nødvendigt campingudstyr

En læskærm til campingturen er en absolut nødvendig ting at have med sig. Når man begiver sig afsted på campingvogn ved man aldrig hvordan vejret vil arte sig. Man ved heller ikke hvordan campingpladsen vil være udformet eller hvor meget privatliv man kan opnå. Derfor er det godt at have en læskærm med. Den giver privatliv på campingpladsen og samtidig beskytter den mod sol.

Hold campingvognen kølig

Det kan være en ulempe ved en campingvogn at den ofte bliver meget varm. Når solen bager ned på campingvognen hele dagen, er det næsten umuligt at skulle lægge sig ind og sove i den. Vinduerne i en campingvogn er ofte for små til at skabe et egentligt gennemtræk. Men en løsning kan blandt andet være at skabe ekstra læ for solen med en læskærm. Når campingvognen skærmes for solen vil den holde sig frisk og kølig og det er en nødvendighed for at nyde at anvende den.

Mål og materiale

En læskærm fås i flere størrelser, men standart mål er 300cm gange 160cm i højden. Herefter kan der monteres sidesejl for ekstra længde og afskærmning. Materialet er ofte slidstærkt og vandtæt polyester for optimal beskyttelse.

Læskærmen opstilles ved at spænde polyester dugen ud i spænd mellem to standere. Standerene er lavet i enten træ eller stål og kan sættes fast i jorden med pløkker for øget stabilitet. Man kan få læskærm i enten mørk eller lys polyester, men bemærk at den mørke farve vil give bedre beskyttelse mod solen.

admin