Læskærm til terrassen

Få læ fra vind, støj og nysgerrige naboer, med en dekorativ og funktionel læskærm på terrassen. Fås i flere flotte designs og med eller uden sidesejl.

Nu kan du nyde lidt kvalitetstid på din terrasse i fuldstændigt ro og fred. Med en læskærm opnår du læ fra både vind og vejr, men også fra støj eller nysgerrige naboer. Du får hundrede procent privatliv bag en læskærm.

Stationær eller flytbar

Det er muligt at få læskærme der er flytbare, så de kan flyttes rundt på terrassen efterhånden som solen flytter sig eller hvor regnen eller blæsten kommer fra. Men der findes også stationære læskærme, der giver øget stabilitet. De stationære læskærme er især egnede hvis man har terrasse et sted hvor vinden kan blive kraftig, for eksempel hvis terrassen ligger i forbindelse med åbent terræn.

Flere typer materiale

Læskærme produceres i mange, både flotte og dekorative materialer. Valget af materiale bør hænge sammen med, dels hvad der ønskes læ fra og dels mag og behag.

Ønsker man blot læ fra sol og vind, kan en læskærm i stof være en enkel og dekorativ mulighed. Stoffet er spændt ud mellem to pæle i enten træ eller stål.
Alternativt kan man få en læskærm i ren plastic der skærmer bedre mod vind. I plasticet er der en masse helt små huller der bremser vinden så meget at den blot bliver til helt neutral og frisk luft.
Til sidst kan man også få læskærm i ren polyester. Denne type læskærme er især effektive mod vind og sol og ses derfor ofte på campingpladser eller på stranden. De er super lette at stille op og er lige til at flytte rundt med.

Med eller uden sidesejl

En læskærm kan være spændt ud på to eller flere pæle. Hvis læskærmen består af flere pæle, eller sidesejl giver det et større område med læ. Sidesejlene kan slås ind og ud efter behov. På nogle læskærme er der desuden små vinduer, der kan tillade en smule luft på terrassen, skulle der blive for varmt.

admin