Læskærm med udtræk

Få læ fra vind eller sol, bag en flot og praktisk læskærm, der kan foldes ud og ind. En læskærm med udtræk er praktisk, fordi den kan trækkes ud når man ønsker læ, og foldes sammen når der ikke er behov for den. Især i den danske sommer, med skiftende vejrforhold, er det en rigtig praktisk foranstaltning.

Det kan være rigtig lækkert med åbent udsyn fra terrassen eller haven, men når vinden skifter, kan det blive koldt og træls. Forlæng de lange sommeraftener bag en læskærm, der kan foldes ud når vinden bliver kold.

Sådan virker det

Læskærmen er lavet af en aluminiumsramme, der let kan foldes ud og ind. Dugen der er fastspændt rammen er lavet i kraftigt og vandtæt polyester, der kan holde til det meste. Materialet er slidstærkt og designet til at kunne tåle sol og vind. Derfor vil det holde sig pænt, uden at blegne af solen i mange år frem. Det praktiske udtræk gør desuden at læskærmen kan foldes sammen, når der ikke er behov for det og dermed undgår man også for meget slid. Hele vinterhalvåret vil dugen være beskyttet, fordi det ikke er foldet ud.

En læskærm fås i flere størrelser. Både længde og højde. Det er muligt at få en læskærm, der er helt op til 160cm i højden. Det er praktisk, især hvis man har lidt for nysgerrige naboer.

Sæt direkte på huset

Der medfølger desuden beslag når man køber en læskærm, fordi det er muligt at fastmontere den direkte til huset. Hvis man har terrasse lige op ad huset, er det praktisk fordi læskærmen vil skabe et hyggeligt hjørne, hvor man kan sidde i fred hele aftenen. Dugen monteres direkte på muren, ved hjælp af et beslag og herefter strækkes den ud i den vinkel man ønsker og sættes på pælen. Læskærmen kan stabiliseres yderligere ved at sætte pløkker i til at holde mod vinden.

En læskærm med udtræk kan fås i mange stilrene farver, blandt andet sort eller koksgrå. De mørke nuancer er medvirkende til at beskytte mod solens stråler og varme.

admin